Materiaalit sosiaalisen median kanaviin

Ota käyttöösi Twitterin, Facebookin ja Instagramin postauksia varten kootut materiaalit. Materiaalien avulla voit osoittaa olevasi mukana juhlavuodessa ja saada näin lisänäkyvyyttä toiminnollesi, organisaatiollesi tai tapahtumallesi.

Olemme koonneet postauskuvia, videoita ja postausehdotuksia. Kaikki materiaalit ovat vapaasti käytettävissäsi. Muista käyttää postausten ohessa #suomi100tampere -tunnistetta. Ota seurantaan @suomi100tampere eri somekanavissa ja merkitse myös postaukseen – näin voimme jakaa postaustasi ja saat lisänäkyvyyttä.

Suomi 100 Tampere -tunnus verkkokäyttöön

Lataa tästä Suomi 100 Tampere -tunnus esimerkiksi sosiaalisen median postauskuvasi yhteyteen.
Tunnuksen perusversio on sininen. Ladattavissa on myös valkoinen versio käytettäväksi tummien ja värillisten taustojen päällä, sekä valokuvien päällä silloin, kun sininen versio ei erotu valokuvasta riittävästi.

Lataa tunnus (sininen PNG) Lataa tunnus (sininen JPG) Lataa tunnus (valkoinen PNG)

Näytä somessa olevasi mukana onnittelemassa Suomea

Lataa ”Mekin onnittelemme 100-vuotiasta Suomea” -kuva eri sosiaalisen median kanaviin. Kuvan avulla voit näyttää, että organisaatiosi, yrityksesi, yhdistyksesi tai järjestämäsi toiminto on mukana onnittelemassa Suomea Tampereen alueella. Kuva on vapaasti käytettävissä myös organisaatioille, jotka eivät järjestä juhlavuoden ohjelmaa.

Facebook 1200x1200 Instagram 1080 x 1080 Twitter 1024 x 512

Suomentamperelainen, astu esiin -video

Kopioi tämä teksti somekanavasi postaukseen tai tee oma kannustustekstisi. Muista lisätä postauksen loppuun omat tunnisteesi sekä #suomi100tampere. Twitterissä ja Instagramissa voit lisätä myös @suomi100tampere
”Tampereella upea Suomen juhlavuosi – satoja tapahtumia ja toimintaa! Klikkaa itsesi suomi100tampere.fi -sivulle ja pysy kuulolla mielenkiintoisimmista ilmiöistä Suomi 100 Tampere -somekanavissa!”

Suomentamperelainen, astu esiin -video

Suomi 100 Tampere – virallinen teaser video

Jaa somekanavissasi upea Suomi 100 Tampereen ja suomentamperelaisten juhlavuoden video. Videolla esimakua juhlavuodesta Tampereella.

Lataa tai jaa youtubesta

Ota yhteyttä

Yleiset Suomi 100 Tampere – ja yhteistyöasiat
Inka Helin
Tuottaja
inka.helin (at) tampere.fi
040 800 4191

Materiaaleihin ja verkkosivuun liittyvät asiat
Atomi Creative Marketing
tuotanto (at) atomi.com
040 54 787 39 / Henna Ojala

Järjestätkö Tampereella juhlavuoden toimintaa? Haluamme kuulla siitä.

Ilmoita ja lue lisää

Satoja tapoja ja tapahtumia juhlia ja onnitella. Tule mukaan!

Tutustu tapahtumakalenteriin
X