Maksuttomat Suomi 100 Tampere -materiaalit toimijoille

Suomi 100 -juhlavuoteen liittyvää ohjelmaa, tapahtumia tai muita toimintoja järjestäville toimijoille on saatavilla ilmaisia markkinointimateriaaleja printti- ja verkkokäyttöön.

Tutustu materiaaleihin, ilmoita toimintosi meille lomakkeella – liitämme toimintosi tapahtumakalenteriin, autamme sinua toimintosi markkinoinnissa ja saat ensimmäisenä tiedon toimijoille tarkoitetuista materiaaleista ja infoista.
Lue lisää myös muista yhteistyötavoista ja miten voit toimijana osallistua juhlavuoteen.

  Takaisin materiaalipankkiin

Graafinen ohjeistus

Tutustu alla olevaan graafiseen ohjeistukseen ennen tunnuksen käyttöä. Mikäli sinulla on kysyttävää tunnuksen, värien tai yksittäisten materiaalien käytöstä, otathan yhteyttä Inkaan tai Mainostoimisto Atomiin.

Lataa Suomi 100 Tampere graafinen ohjeistus

Suomi 100 Tampere -tunnus verkkokäyttöön

Tunnuksen perusversio on sininen. Ladattavissa on myös valkoinen versio käytettäväksi tummien ja värillisten taustojen päällä, sekä valokuvien päällä silloin, kun sininen versio ei erotu valokuvasta riittävästi.

Lataa tunnus sininen PNG verkkokäyttöön Lataa tunnus sininen PDF verkkokäyttöön Lataa tunnus sininen JPG verkkokäyttöön Lataa tunnus valkoinen PNG verkkokäyttöön

Juliste

Alkuvuodesta 2017 alkaen tarjoamme toimijoille myös julisteita Suomi 100 Tampere -teemaväreissä. Mikäli haluat lisää julisteita, lataa oheinen painovalmis aineisto.

Lataa juliste 297 x 420 (A3) Lataa havainnekuva

Ikkunatarra

Alkuvuodesta 2017 alkaen tarjoamme toimijoille myös ikkunatarroja Suomi 100 Tampere -teemaväreissä.
Mikäli haluat painattaa useampia tarroja, lataa oheinen materiaali. Painovalmis materiaali on kooltaan 210 x 210 mm. Värinä sininen. Tunnus leikataan ympyrän muotoon. Materiaalin viimeisellä sivulla leikkuuohje.

Lataa 210x210mm ikkunatarra

Suomi 100 Tampere -tunnus painokäyttöön

Tunnuksen perusversio on sininen. Ladattavissa on myös valkoinen versio käytettäväksi tummien ja värillisten taustojen päällä, sekä valokuvien päällä silloin, kun sininen versio ei erotu valokuvasta riittävästi.

Lataa tunnus sininen CMYK painokäyttöön

Ota yhteyttä

Yleiset Suomi 100 Tampere – ja yhteistyöasiat
Inka Helin
Tuottaja
inka.helin (at) tampere.fi
040 800 4191

Materiaaleihin ja verkkosivuun liittyvät asiat
Atomi Creative Marketing
tuotanto (at) atomi.com
040 54 787 39 / Henna Ojala

Järjestätkö Tampereella juhlavuoden toimintaa? Haluamme kuulla siitä.

Ilmoita ja lue lisää

Satoja tapoja ja tapahtumia juhlia ja onnitella. Tule mukaan!

Tutustu tapahtumakalenteriin
X